Hakkımızda

15 Yıllık sektör tecrübelerimize istinaden kurulan firmamız çagdaş, yenilikçi ve samimi işlere imza atan, insan memnuniyetini, teknolojiyi ve kaliteyi felsefe haline getirmiş çalışan kadrosuyla hizmetini ilkeleri doğrultusunda yapan bir markadır. Hizmet Geliştirme faaliyetlerindeki hedefimiz; bilgimizi ve yaratıcılığımızı sürekli olarak geliştirerek, müşteri memnuniyeti ve rekabet için etkin hizmetler kurgulanır. Amacımız Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti bugün olduğu gibi yarında en üst seviyede tutmaktır.
Görevimiz, faaliyet gösterdiğimiz bu alanda dürüst, güvenilir ve bilinçli olarak hizmet vermek. İstihdam ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, hızlı ve net bir şekilde ihtiyacın giderilmesini sağlamaktır. Firmamız, iş etiğinden ödün vermeden, yasaların dışına çıkmadan, insan çalışma ve sosyal hayatının gerekleri doğrultusunda tavizsiz çalışmalarını sürdürmektedir.

Gardenya Danışmanlık ve İnsan Kaynakları olarak firmamız yaptığı işin bilinç ve ciddiyeti, kendine olan özgüveni ile geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürümektedir. Firma olarak hedefimiz, insan kaynakları alanında ve hizmet sektöründe tüm çalışmaları ile takdir edilen öncü ve yenilikçi firmalar arasında yerimizi almaya devam etmek ve daha üst sıralara çıkmayı başarmaktır.

Öncelikli hareket noktamız, faaliyette bulunduğumuz hizmet alanında sistemli ve özgün çalışma metotlarını uygulayarak en iyi hizmeti vermektir. Yükümlülüklerimizin bilinci, sorumluluklarımızın ciddiyeti ile toplum hayatının gereksinimlerine çözüm olacak projelerle geleceğe ışık tutmanın gayreti içerisindeyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Ataşehir Merkez Ofis

Atatürk Mahallesi Atatürk Bulvarı
Gardenya 7/1 K:2 D:18
Ataşehir/İstanbul

Cep: 0532 430 04 32
Tel  : 0216 455 76 05
[email protected]

Levent Etiler Şubesi

Nispetiye Caddesi Başlık Sokak
Hızır Apartmanı No:2 Kat:1 Daire:7
1.Levent / İstanbul
(Beşiktaş Belediyesi giriş kapısı karşısı)
Cep: 0532 430 04 32
Tel  : 0212 272 89 87
[email protected]